Rolig kväll

Rätt kul vi haft ikväll/natt. Varit ensamma hemma hela kvällen. Som sagt käkade vi på ciao bella vod 20:00, jag och Olivia delade på en pizza. Vid 21:15 kom Alexander med bussen så vi gick och mötte han. Visade han runt i huset, efter det gick vi på promenad i nacka så han fick se hur det såg ut här. Vi har suttit ute på balkongen och spelat kort spel hela kvällen. Sjukt skön och chill dag.

Vart bara en bild på Alexander.


30/7-10 nr2

Tjue alla läsare. Vi har nyss varit på ciao bella och käkat pizza. En gammal polare till mig är på väg hit för att umgås med oss. Han kommer hit om ungefär 1 timme. Det var allt för tillfället. På återseende! Ciao!

30/7-10

Sjukt härlig låt.

Modestep - Sunlight hurts my eyes

Säng dags

Tja alla bloggläsare, Ska snart lägga mig och kolla på film med älsklingen. Har spelat lite idag, mest på jesper.nu men ändå, rätt kul. Har satt upp 2 av spelen jag har spelat. lägger väll upp dagens 3 spel som var rätt kul som vi spenderade lite tid att spela, rätt hyffsat umgänges spel. Bow man 2, är ganska simpelt faktiskt. Man kan köra Pvp (Player Versus Player) elr PvC (Player Versus Computer). Går ut på att skjuta ner varandra med pilbåge.


Free Flash Games

Crush the castle 2

More Games at arcadecabin.com | Cool Generators

Game!


Games:Play Crush the Castle and Shooting Games on AddictingGames
Terms of Use Privacy Policy ©ATOM Entertainment, Inc., a MTV Networks Company

Idiotens Tankar

Jag är med i tävlingen om 700 unika besökare. Idiotenstankar.se.

29/7-10

Klev upp vid 10 i morse. Tog en kopp kaffe och checkade bloggen. Sen åkte jag Olivia & Cissi till fjärilshuset. Det var rätt skönt där, lite för varmt och fuktigt för mig men funkade. Här kommer lite bilder.

Koifiskar! =D


Fjäril

Dåligt inflytande på småbarn. 2 fjärilar som satt helt öppet och parade sig.

Ny kläckt fjäril.

Älskar den här bilden! Min flickvän är bäst på att fota.




Fotograf: Olivia Stockinger.


Bilder från igår

Vi tog lite bilder med älsklingens webcam medans tim spelade igår. Dom kommer här.

Upptagen med att checka Tim's Spelande.


Den var rätt kul =P

Blink Blink ;)

BOOM! you'r dead, no big surprise

Can you smile for the camera?

Allvarlig AB

Kunde inte slita ögonen från Tim när han spelade =P


28/7-10

Vaknade vid 10:40 i morse, Klev upp och tog en cigg. Sen tog jag en kopp kaffe och gick och satte mig vid datorn, chattade med lite polare på msn. Ska pigna till lite mer sen ska jag nog ta en dusch med älsklingen och snacka lite med viktor. Checka hans blogg HÄR!. Det var nog allt för tillfället. Ciao!

Eftermiddags inlägg

Tja gott folk. Vi har nyss ätit middag, vi har ätit wook som innehöll nudlar, kyckling och grönsaker. Jag har spelat counter strike source med Tim och jag har tagit en dusch med min älskade flickvän. Jag ska spela lite senare. Ciao!


Härligaste låtarna i sommar!

Eminem - Not Afraid



Eminem Ft Rihanna - Love the way you lie

Geting slakt

Asså shiet! =S Satt och rökte när jag hörde nått surrande ovanför mig och checkade vad det var.. Asså getingarna var verkligen 2cm på längden och ca en halv cm på bredden =S Har aldrig sett så stora getingar.

27/7-10

God morgon allihopa. Jag har nyss vaknat och lyssnar på olivias klaganden för jag lyssnar på eminem - Not Afraid. Inte mitt fel att den är så sjukt jävla härlig. Får väll se vad som händer sen, ska väll äta frukost snart. Det var allt från Nibby för tillfället. Ciao!

26/7-10

Wzup gott folk! Ny gaming/life style blogg uppe. Blogg made by: Nibby och Design made by: min älskade flickvän Olivia Stockinger. Som ni kan hitta i länkarna och jag kan även lägga upp hennes blogg i en fin länk här. Nu ska vi gå ut. Mer kommer upp senare. CIAO!


RSS 2.0